Sitemap

Internasjonal søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering eller SEO er grunnlaget for å være gjøre ditt nettsted synlig online. 88% av internettbrukerne går ikke lenger enn de første tre resultatsidene hvorav 62% av klikkene skjer på den førstesiden. Så å sikre seg høy ranking er vitalt for å ha suksess online i søkemotorene.

 Optimalisering


Søkemotorene vil for de fleste være det mest effektive markedsføringsverktøyet, ettersom de når potensielle kunder som prekvalifiserer seg gjennom søk og som er interessert i dine produkter og tjenester.

Målet for WebCertains SEO tjeneste er å gjøre nettsider mer effektive. Tjenesten som hjelper kunden å oppnå dette målet er delt inn i to områder:

Språkavhengige og språkuavhengige.

Språkuavhengige aspekter er generelt tekniske slike som:

Språkrelaterte oppgaver blir alltid utført av konsulenter med målspråket som morsmål og inkulderer:

Analyseverktøy (om det ikke finnes der fra før) vil bli installert på dine nettsider slik at du får tilgang til oversikt over trafikken til nettstedet.

Vårt mål med tjenesten er å gi deg følgende:

Internasjonal SEO

Når man jobber med flerspråklige SEO-prosjekter, er det grunnleggende at man behandler hvert språk som en separat enhet. Det vil si at VI IKKE oversetter nøkkelordutvalg fra et språk til et annet.

Dette er hovedbestanddelene av et optimaliseringsprosjekt:

Search Engine Compatibility Assessment (SECA)

Vårt team av SEO tekniske eksperter evaluerer din side for ulike aspekter relatert til ulike tekniske krav fra søkemotorene. Evalueringen ender opp i en rekke rapporter som konkluderer med en aksjonsplan med en liste over mulige forandringer eller oppdateringer for din nettside. Denne planen blir brukt av WebCertain's optimaliserings-team og dine webutviklere for å forbedre nettsidens kompatibilitet for søkemotorene. Dette rapportformatet er kontinuerlig oppdatert basert på de forandringene som skjer i forhold til søkemotorenes algoritmer.

Søkeord/ nøkkelordsanalyse

Vi utforsker en rekke databaser for web-søk for å etablere hvilke ord og fraser og søkemønstre som finnes relatert til dine tjenester og produkter slik at vi kan angripe dine kundemålgrupper på en effektiv måte. Søkeordsanalysen tar basis i første omgang de markeder og potensielle nøkkelord som du peker ut.

Kildekode optimalisering

Basert på en oversikt over dine viktigste nøkkelord vil vårt team evaluere eksisterende kildekode for din nettside opp mot ulike søkemotor krav for tilgjengelighet.


Lenkebygging

WebCertain har ulike måter å bygge lenker til din nettside. Ulike scenarier krever ulike løsninger. Her er noen de ulike metodene vi bruker:

 

 

Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan møte dine behov.

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo