Sitemap

Historien til WebCertain 

Ideen bak WebCertain vokste frem i 1997, da den første kunden Andy Atkins-Krűger så seg om etter en løsning for å promotere sitt selskaps nettside via søkemotorene over hele Europa. Andy er i dag Managing Director i WebCertain.

Ikke bare var det vanskelig å finne et selskap for søkemotoroptimalisering, det var umulig å finne et SEO-selskap som kunne håndtere mange språk. Det førte til at et webutviklingsbyrå ble overtalt til å utvikle denne tjenesten. WebCertain hadde med andre ord et internasjonalt perspektiv fra starten av.

Ikke lenge etter vokste forretningen fra å være en avdeling til å bli et separat selskap. Etter noen år på kundesiden, så Andy at resultatene man fikk fra søkemotormarkedsføring overgikk alt fra printannonsering, DM og telemarketing som man også benyttet.

Etter at Andy besluttet å bli en del av WebCertain, skiftet businessen noen gir med tanke på utviklingsstrategi. I dag ekspanderer selskapet kontinuerlig på kundesiden med en stadig utvidet tjenesteportofolio og med økt synlighet for selskapet nasjonalt i Storbritannia og internasjonalt. Et team av søkemotormarkedsførere av ulike verdensspråk jobber sammen under navnet "Search Language Hub". Sammen betjener teamet globale selskaper med SEO, PPC og Online PR for de mange verdensspråkene.

WebCertain AS tilbyr skandinaviske selskaper tjenester for lokalisering og internasjonalisering gjennom søk.

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo