Sitemap

GlobalToo - din vei til optimal synlighet globalt

GlobalToo er WebCertain sin internasjonale hosting-tjeneste som lar deg fysisk plassere din nettside på en serverlokasjon hvor den vil være mest effektiv og vil gi en ytterligere forbedring iht. din SEO strategi.

Domener og hosting

 

Om nettstedet ditt er oversatt til målspråket, og med optimalisert og relevant innhold vil dette gå langt på veien med å hjelpe deg å oppnå online suksess i målmarkedet. Men hostinglokasjon bør også tas hensyn til for å maksimere det fulle potensiale.

Søkemotorene vil favorisere nettsteder som er, eller som de tror er, hostet i det landet det er relatert til, og som har lokale domener. Dette betyr ikke at sites hostet andre steder aldri vil bli sett av brukerne, men det vil ta lengre tid for at dette skal skje, og lokale nettsteder vil sannsynligvis ranke høyere.

Ulike nettsteder og organisasjoner har forskjellige behov, og GlobalToo tilbyr en rekke alternativer, som kan skreddersys til dine individuelle behov.

Lokal Hosting

Hosting av nettstedet ditt på en av WebCertain's servere rundt om i verden gjør det mulig å kombinere et lokalt domene med lokal hosting for å forbedre dine resultater i søkemotorene. Eksempelvis vil et nettsted med fransk (et .fr) domene og en server plassert i Frankrike vises i Google.fr mye raskere enn om det franske innholdet ligger på et. .no domene som er hostet i Storbritannia. Lokal hosting er den mest effektive måten å supportere din globale / lokale SEO-strategi.

Proxy-servere

Et alternativ til lokal hosting er å bruke proxy-servere - la nettstedet ligge på hvilken som helst server i verden, men ved routing gjennom en lokal server for å la det synes som den kommer fra et annet sted.
Dette er mindre kostbart og mindre komplisert enn lokale hosting, men søkemotorene vil sannsynligvis godta proxy plassering av nettstedet som dets faktiske plassering.

Domener

WebCertain kan anskaffe domener for deg, for nesten enhver adresse du trenger for over 80 domene-områder. Dette er ikke alltid enkelt, da noen domener kun kan kjøpes hvis du har en lokal tilstedeværelse i landet, og andre er svært kostbare å kjøpe. Når det ikke er mulig, kan WebCertain gi råd om alternative veier for anskaffelse av domener.

GlobalToo er en fleksibel tjeneste. Hvis du har en uvanlig forespørsel, spør oss så kan det godt være at vi er i stand til å hjelpe!

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å maksimere ditt internasjonale potensiale.

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo