Sitemap

Oversettelse av nettsider

WebCertain leverer tjenester relatert til oversettelse og copywriting for web. "Content is king" heter det. Det handler om å gjøre det meste ut av din nettside innholdsmessing. Godt innhold er meget viktig for søkemotoroptimalisering.

Hva du trenger er en kombinasjon av produksjon av godt innhold med en forståelse for hvordan ord og fraser påvirker søkeresultatene og søkemotorbrukerne.

WebCertain spesialiserer seg på å promotere nettsider opp mot søkemotorene på ulike europeiske og asiatiske språk. Å oversette din nettside til engelsk, tysk, fransk, russisk, italiensk, spansk eller andre språk kan resultere i en flause om oversettelsen ikke er gjort korrekt i konteksten av søk. En nettside med innhold tilrettelagt for søk vil kunne generere mer etterspørsel for dine tjenester.

Siden WebCertain tilbyr flerspråklig webmarkedsføring, er vi erfarne når det gjelder problematikk i forhold til oversettelser og språkvask av nettsideinnhold. WebCertain har ansatte av ulike morsmål som fungerer som oversettelsesprosjektledere.

Vi kan tilby analyse av ditt eksisterende nettsideinnhold og gi råd med tanke på forbedring eller omskrivning slik at din nettside vil bli lettere synlig i søkemotorene.

WebCertain kan levere appellerende tekster for ditt målspråk:

 

Bedre innhold gir bedre ranking

Vi kan også jobbe med ditt oversettelsesbyrå med henblikk på fremgangsmåte for å generere tekst som er optimalisert for søkemotorene i de markedene du retter deg mot.

Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan møte dine behov.

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo