Sitemap

WebCertain hjelper deg med å finne kunder internasjonalt så vel som lokalt

Hvis du vil nå internasjonale kunder online så bør du vurdere flerspråklig søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotorannonsering (PPC). Flerspråklig webmarkedsføring handler ikke om oversetting, det handler om effektiv kultur og språkmessig kategorisering. Å forstå brukernes online bevegelsesmønster og vaner i hvert marked vil være kjernen til din suksess. Flerspråklig SEO, PPC og Online PR starter med å få kjennskap til hvor dine prospekter og kunder søker, om hva de søker på og hva de forventer å finne på din nettside.

"The Search Language Hub" gjør WebCertain i stand til å levere internasjonal søkemotormarkedsføring. Selskapet har konsulenter fra over 25 land som tilsammen representerer en unik kunnskap og kjennskap til lokal såvel som global søkemotormarkedsføring. Som et resultat er WebCertain istand til å tilby et bredt spekter av søkemotormarkedsføringstjenester, for alle de mest brukte språkene på internett, inkludert søkemotorannonsering (PPC), søkemotoroptimalisering (SEO) og Online PR.

Våre undersøkelser har vist at det er et stigende behov for gode flerspråklige søkemotormarkedsføringstjenester blant verdens ledende bedrifter og organisasjoner da disse tilbyr sine tjenester på ulike språk. Å kunne kommunisere med kundene på deres eget språk er meget viktig. Den mest effektive måten å håndtere en søkemotormarkedsføringskampanje på for flere land og språk er å bruke et byrå; det er kostnadseffektivt og det blir mye lettere for ditt selskap å beholde kontrollen.

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo