Sitemap

Optimalisering for Universalsøk

Undersøkelser viser at en veldig stor andel (ca 98%) av journalister gjør det meste av sin research online. Introduksjonen av Google's Universal Search (universalsøk) gjør det mer viktig å ha en strategi for online PR og håndtering av nyheter online.


I veldig generelle ordelag representerer "Universal Søk" et skifte i forhold til hvordan søkeresultatene blir presentert. I stedet for at nyheter, blogger, video, kart og bilder bare vises i egne søkeresultat, ser man nå at de vises i de generelle søkeresultatene.

Online PR er en veldig effektiv måte å forbedre din synlighet på internett og i de naturlige søkeresultatene. Du kan promotere dine produkter og tjenester effektivt til potensielle kunder og det kan også fungere som et verktøy for deg i forhold til merkevarebygging og lansering av nye tjenester og produkter.

Online PR
Nyhetsartikler har en tendens til å ranke høyt i søkemotorene. Kombinasjonen av søkemotormarkedsføringsekspertise og redaksjonell erfaring, gjør at innholdet som blir produsert ikke bare er attraktivt for nyhetsredaktører, men det får også treff i søkemotorene. Vår grad av involvering er opp til deg som kunde. Du kan levere ferdig innhold som vi kan optimalisere for søkefraser og distrubuere. Eller vi kan ta det helt fra bunnen av ved å utføre research og skrive innholdet for deg.

Online distribusjon
WebCertain benytter seg av ulike distribusjonsmetoder for disse artiklene slik som newswire tjenester, partner nyhetssider og evt. blogger. Hvert prosjekt er håndtert individuelt og kampanjene er skreddersydd for kundens behov. Om ditt selskap allerede lager PR artikler, vil vårt team jobbe med deg for å utnytte mulighetene som finnes iforhold til å optimalisere innholdet for søkemotorene.

Blogger - WebCertain kan anbefale ulike oppsett og tjenester relatert til oppsett av en blogg. Blogger kan tjene som et uavhengig medium for å promotere din organisasjon og er annen måte for å fange viktige nøkkelordsøk. Universal Search gjør at blogger får enda mer synlighet i søkeresultatene.


Alle kunder mottar en rapport for hver pressemelding som innholder en web ranking rapport med detaljert oppsummering i forhold til utvalgte søkeord, et sammendrag av unike nettsteder som har publisert artikkelen og utklipp som viser til treff i søkemotorene for din artikkel.

Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan møte dine behov.

 

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo