Sitemap

Nøkkelordanalyse for internasjonale markeder 

 WebCertain tilbyr en tjeneste for deg som trenger søkeordanalyse for internasjonale kampanjer og som vil sikre at du har de mest relevante og aktuelle søkeord for både brukere og søkemotorer - i alle språk du retter deg mot.

Sokeordsanalyse

"Keyword Research" eller nøkkelordanalyse er hjørnesteinen i et søkeordsprosjekt. Forståelsen for hvordan personer søker, og hva de søker etter, er nøkkelen til suksess.

Det er derfor bare det å oversette søkeord fra et språk til et annet blir ineffektivt da man må ta hensyn til dialekter, bruk av spesialtegn og stavemåter, for ikke å nevne den "lange halen" og lengden på søkefrasene.

WebCertain's team av konsulenter med ulike morsmål, som er søke spesialister, med inngående kunnskap om bestemte markeder og med kulturell sensitivitet blir brukt gjennom hele prosjektet, for å oppnå kontekstuell relevans og språklig nøyaktighet.

Med alle språk under ett tak, har WebCertain en konsistent tilnærming på tvers av alle markeder, og er dermed en "one stop shop" for alle dine behov for søkeordsanalyse.

Hva får du?
WebCertain internasjonale søkeordsanalyse er skreddersydd til dine individuelle behov, og kan omfatte:

-Søkevolumer
-Konkurranse data 
-Tendens for topp søkefraser 
-Kategorisering
-Destinasjonsside URL 
-Negative søkeord
-Annonser 


WebCertain vil alltid gi deg:

-En liste over kvalitetsikrede og relevante søkeord
- "Back Translation"-den engelske eller norske oversettelsen av alle søkeord som vi leverer.


Hvem trenger det?

-Byråer
-In-house SEO / PPC spesialister
-I utgangspunktet alle som har kunnskap og ressurser til å gjennomføre søkeordskampanjer men som mangler kapasiteten til å generere effektive søkeord for ukjente språk.

Hvordan ?

Vi trenger å vite hva slags type kampanje du planlegger å lansere og hvilke språk du trenger. Hvis du har tid til å beskrive mer detaljert om prosjektet eller kampanjen så vil det være fint, slik at noen kan komme tilbake til deg med et mer detaljert forslag.

La oss gi deg verktøyene for å lage en internasjonal seo og ppc kampanje!  Bare fyll ut skjemaet her!

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo