Sitemap

Oversette nettside

WebCertain spesialiserer seg på rask, pålitelig og kostnadseffektiv oversettelse. Vi har et lag med dyktige flerspråklige konsulenter, som levererer profesjonelle og bransjespesifikke oversettelsestjenester tilpasset dine behov.

Vi forstår din verden fordi det er vår verden også: IT, industri, shipping, kjemi, medisin og farmasi, jus, økonomi, bygg og anlegg, telekom, markedsføring, PR, design, detaljhandel. På tvers av alle sektorer tilbyr vi oversettertjenester som du kan stole på.

 Oversettelsetjenester

Oversett din nettside til tysk, russisk, nederlandsk, fransk, spansk, engelsk, kinesisk.....


WebCertain leverer individuelt tilpassede løsninger for store kunder på verdensbasis. Våre oversettere forstår din bransje: de vet hvordan de skal kommunisere med målgruppen.

Vi tar oss tid til å forstå din bedrift og dine konkurrenter. Vi oversetter til mer enn 140 språk og anvender den nyeste CAT and Translation Memory-programvaren. Vi tilbyr raske og presise oversettelser som bidrar til å videreutvikle din virksomhet, selge dine produkter, informere kundene og øke din synlighet verden over.

For å støtte dine aktiviteter offline, tilbyr WebCertain også en lokaliseringstjeneste for web, for å sikre at din nettside vil oppnå maksimal synlighet i søkemotorene, globalt som lokalt.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo