Sitemap

SEO Case Study fra programvarebransjen

Kunde: DMC Software

DMC Software Solutions, er nummer én Sage Business Partner for Sage Customer Relationship Management Software og spesialiserer seg i regnskap, CRM og fullintegrerte virksomhetsløsninger. Selskapet leverer integrerte løsninger for front-og back office-applikasjoner. DMC Software Solutions er en del av DMC Group of Companies, som opererer nasjonalt over hele Storbritannia og Europa.

Utfordringen

DMC Software Solutions trengte et SEM/SEO markedsføringsselskap som forsto deres virksomhet. Selskapet hadde gjennomført noe søkemotoroptimalisering (SEO) og betal per klikk (PPC) aktivitet inhouse og med et annet byrå, men trengte mer kompetanse fra en web-marketing-ekspert for å øke ytelsen til deres nettside. DMC Software Solutions trengte å tiltrekke kvalifiserte besøkende ved hjelp av søkeord som var relatert til deres virksomhet og som ble anvendt av potensielle kunder. Som en meget ambisiøs bedrift, trengte DMC å jobbe med et selskap som kunne internettmarkedsføring og som forsto deres ambisjoner og den konkurranseutsatte bransjen som de opererte i.

Å jobbe med WebCertain

WebCertain hadde en svært god forståelse av virksomheten, og i løpet av de første diskusjonene var de stand til å demonstrere hvordan deres tilnærming til SEO og PPC ville øke antall besøkende og optimalisere for flere salgs leads.

Planlegging av kampanjer og løsningen

WebCertain tok en fullstendig gjennomgang av DMC sitt nettsted og målte effektiviteten av eksisterende SEO og PPC kampanjer. Selv om resultatene var tilfredsstillende, var WebCertain i stand til å gjennomføre endringer som ville dramatisk øke resultatene. WebCertain rullet ut en PPC kampanje ved hjelp av Google Adwords målretting med fokus på generering av leads for regnskap og CRM programvare.


Mike Ramsay, Direktør, DMC Software sa:

"WebCertain rådga oss gjennom hele prosessen - når det gjaldt søkeord som var relevante for vår virksomhet. Begge parter evaluerte disse for å finne de mest relevante ordene, frasene og sidene for disse å linke og relatere til. Selv er jeg en sterk talsmann for søkemotormarkedsføring, men det krever tid og ekspertise. Jeg har ikke ressursene i selskapet til å håndtere PPC og SEO aktiviteten. Konsulentene fra WebCertain har vært fremragende, resultatene taler for seg selv. "

"Søkemotoroptimaliseringen som WebCertain har hjulpet oss med å implementere har direkte korrelert med våre vekst som selskap. Vi er blant de topp 3 nettsteder for alle våre viktigste søkefraser og vår generelle tilstedeværelse og synlighet i søk er utmerket.
Med WebCertain har vi alltid noen tilgjengelig på telefonen klar til å gi oss råd og svare på spørsmålene våre. Vi er for tiden i ferd med å migrere nettstedet vårt og det er en delikat prosess, heldigvis har Webcertain og vår kundekontakt gitt oss gode anbefalinger i forhold til den nye designet og de konsekvenser det kan ha for SEO og vår virksomhet. "

Resultatene

Kampanjen har vært en stor suksess. Fra januar 2005 til januar 2007 - da resultatene ble kjent har DMC Software Solutions sett en 1400% økning i antall besøkende fra søkemotorene (organiske oppføringer). Salgs leads fra disse besøkene har økt dramatisk som et resultat.
"WebCertain er en svært profesjonell bedrift som forstår SEO og PPC faget i dybden. Selskapet forstår de fine detaljene som gjør vår virksomhet, og har jobbet med oss for å oppnå gode resultater. WebCertain's kunnskap om søkemotoroptimalisering er utmerket, det har økt vår lead generering og vårt salg ikke minst og de gir oss stadig nye hint og tips og sikrer at vi holder oss oppdatert på den siste utviklingen innen web markedsføring."
"Webcertain har vært den viktigste faktoren i suksessen for nettstedet vårt, som i sin tur har vært en viktig faktor i vår samlede suksess. Deres kunnskap om søkemotoroptimalisering er uten sidestykke og har blitt en integrert del av hele vår markedsføring. "

Mike Ramsay, Direktør, DMC Software

 

International Search Summit

Hosted by WebCertain around the worldBesøg hjemmeside

Kunder

Kunder

 


© WebCertain AS, Besøksadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0255 OSLO. Postadresse: Postboks 3081, 0207 Oslo